Ervaringen

Lees hier de ervaringen van onze kandidaten.

Wilt u uw ervaringen met Recruitment Studio op deze website delen? Klik dan hier.

 



Strategic Innovation | Working with talented teams in product solution delivery - from design to operations August 8, 2019, Agnes worked with Morgan in the same group Agnes makes the process of applying for- and landing a (dream) job authentic and fun. Of course, the biggest pay-off is that she is very effective at successful matching. When I was looking for my next big challenge, Agnes placed me with a very cool company called REV'IT! Sport International, in one of the most fulfilling jobs I have ever had. I am pleased to recommend Agnes for HR and talent recruitment. If you are looking for your next job or career step in fashion, retail, design or consumer product development, Agnes is a pro that understands the story from both sides - both the company and of course, you.

Geplaatst op: 23-06-2020

- Morgan de Koning-Ward (Kandidaat)

Het contact met RS Recruitment Studio is erg prettig, ze nemen de tijd om samen met je te kijken naar carrièremogelijkheden. Ze staan je goed bij vóór, tijdens en na het sollicitatieproces. Hun adviezen zijn zeer waardevol en bieden ook een luisterend oor. Ik heb Ilse leren kennen als een zeer warm, empathisch persoon die de tijd neemt om je zo goed mogelijk te leren kennen, zodat er een goede match kan ontstaan tussen werkgever en werknemer. Hartelijk dank daarvoor!

Geplaatst op: 18-06-2020

- Marloes Beckers (Kandidaat)

Ik word elke keer weer fantastisch geholpen en bijgestaan bij het uitzoeken van vacatures en bij het gehele sollicitatie traject. De persoonlijke bijna maatwerk benadering die Ilse toepast op basis van kennis, kunde en documentatie is ontzettend fijn. Hartelijk dank hiervoor

Geplaatst op: 15-06-2020

- Doris (Kandidaat)

Dankzij Ilse Ter Veer ben ik aan de slag gegaan bij x2o . Door haar gedrevenheid en enthousiastme heeft ze mijn kennis laten maken met de bad wereld . Ze kan heel goed aan voelen waar mijn uitdagingen liggen. Nogmaals dank Ilse .

Geplaatst op: 13-06-2020

- Wim (Kandidaat)

Ik heb al jaren contact en nog steeds heb ik contact met consultant Ilse ter Veer als mijn contact persoon binnen RS. Zij kent mij door en door en weet precies wat ik wil in welk soort bedrijf en functie. Helaas is mijn huidige baan niet door RS aangeboden. Wel houd ik continue contact , mocht ik iemand een job willen zoeken, schakel ik gelijk zonder twijfel naar Ilse toe. Want zij kunnen absoluut veel bieden!

Geplaatst op: 12-06-2020

- Linda Lie (Kandidaat)

Altijd fijn en persoonlijk contact gehad! Oprechte interresse door Ilse! Bedankt!

Geplaatst op: 12-06-2020

- Romy Ten Tuynte (Kandidaat)

Ik heb een zeer fijne ervaring met RS. In 2019 goed contact gehad met Ilse. Het contact is professioneel maar ook open en persoonlijk. Het advies was goed en oprecht. Het is ook heel fijn dat het contact na de samenwerking nog steeds goed is. Wanneer ik een recruitment bureau aanbeveel spreek ik altijd over RS. Ilse bedankt en wie weet tot in de toekomst weer.

Geplaatst op: 12-06-2020

- Jordi van der Waal (Kandidaat)

Erg tevreden ben ik met de prettige samenwerking tussen mij en RS studio. Het contact is open, professioneel en doelgericht. Er wordt goed naar mijn carrière wensen geluisterd en waar nodig geadviseerd en actie ondernomen. Heel fijn!

Geplaatst op: 05-05-2020

- Kim Grootjes (Kandidaat)

Wij waren al een tijd op zoek naar een kandidaat voor een vacature op onze IT afdeling. Die zoektocht begon te lijken op die naar een speld in een hooiberg, er kwamen wel reacties binnen, maar daar bleek geen geschikte kandidaat voor ons tussen te zitten Diana is bij ons langs geweest om een beter beeld van ons bedrijf en van de functie te krijgen. Daarna heeft zij in een korte tijd een aantal geschikte kandidaten weten te vinden en hebben we na een aantal gesprekken onze keuze gemaakt. Diana heeft een goed gevoel voor de kandidaten die bij het functieprofiel passen en is prettig en snel in de communicatie. En als er in de toekomst weer een lastig te vervullen vacature is, zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van RS Recruitment.

Geplaatst op: 16-09-2019

- (Opdrachtgever)

Van een berichtje via LinkedIn... naar een nieuwe, toffe baan! Linda en Anique hebben mij ontzettend goed geadviseerd en geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Ze zijn professioneel, prettig in omgang en werken snel en duidelijk. Ik was nog erg zoekende naar een leuke functie die bij mij zou passen en na een 'koffie-afspraak' met Linda ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ze wist binnen een paar minuten mijn profiel te schetsen en er bijpassende functies aan te hangen. Functies, waar ik in eerste instantie helemaal niet aan had gedacht. Anique heeft mij daarna aanbevolen bij een bedrijf waar ik sinds een week werkzaam ben. Het ziet er naar uit dat dit de perfecte match is, niet alleen het bedrijf zelf maar ook de functie. Ik zal RS Lifestyle Recruitment zeker aan iedereen aanraden!

Geplaatst op: 15-05-2018

- Vasthi (Kandidaat)

Via dit bericht wil ik Diana bedanken voor de fijne "samenwerking". Het contact was professioneel, zakelijk maar bovenal persoonlijk en warm! Ik zou RS Lifestyle dan ook zeker aanbevelen.

Geplaatst op: 15-01-2018

- Anoniem (Kandidaat)

RS Lifestyle & Recruitment is de juiste partner gebleken voor het vinden van een nieuwe baan. Ik heb de begeleiding & het contact, in het bijzonder met Anique, dan ook als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Ik ben inmiddels een jaar werkzaam bij mijn 'nieuwe' werkgever en ik kan niet anders zeggen dan dat ze mijn competenties & profiel perfect hebben ingeschat bij deze functie.

Geplaatst op: 20-12-2017

- Olivier (Kandidaat)

Onlangs heb ik met Anique een erg leuke kennismakingsgesprek gehad. Op een kundige en prettige, mensgerichte wijze heeft zij door het stellen van de juiste vragen snel mijn profiel helder gekregen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat zij weet wat voor baan echt bij mij past en mij verder kan helpen. Hopelijk zullen wij met gezamenlijke inzet binnekort een passende functie vinden.

Geplaatst op: 30-11-2017

- Anoniem (Kandidaat)

Hierbij wil ik RS Recruitment aan een ieder aanbevelen! Het sourcing team is zo gebalanceerd opgezet dat iedere kandidaat iemand tegenover zich krijgt die kennis heeft van zijn of haar discipline. Dit is echt een must om de te begrijpen wat de perfecte match moet worden. Mijn complimenten!

Geplaatst op: 28-11-2017

- Anoniem (Kandidaat)

Vanuit een massaplatform als LinkedIn tot aan een persoonlijke kennismaking, en dat in een tijdbestek van 1 week. Korte lijntjes, snelle reacties en posiviteit is iets dat ik erg prettig vind, dit heb ik ook overtuigend teruggevonden bij RS Lifestyle.

Geplaatst op: 27-11-2017

- Anoniem (Kandidaat)

Sinds jaar en dag heb ik regelmatig contact met Retail Select en dan voornamelijk met Linda. Wat een fantastisch persoon is zij. Of het nu gaat om een serieuze zoektocht naar een nieuwe uitdaging, bijpraten met een kop koffie of de nodige tips&tricks: Linda maakt altijd even tijd voor me vrij. In 2006 maakte zij de match tussen Tommy Hilfiger en mij, dat was het begin van 8 fantastische jaren die ik bij dit mooie bedrijf door heb gebracht en die mijn professionele leven een enorme boost hebben gegeven. Ik raad het iedereen aan: Ben je op zoek naar die fantastische nieuwe baan of juist die ene perfecte kandidaat? Laat Retail Select de match voor je maken, dat kan niet misgaan!

Geplaatst op: 23-11-2017

- Jordan Maas (Kandidaat)

Vorig jaar verloor ik mijn baan door het toe doen van het faillissement van V&D warenhuis. Omdat ik een enorm werkpaard ben die niet graag stil zit had ik t gevoel dat ik in een gat viel. De recruiters van RS (voornamelijk de lieve Diana en Ilse )hebben niet alleen gezorgd dat ik Mn zelfvertrouwen weer terug kreeg tijdens de sollicitatie gesprekken. Maar ook zo hun best gedaan om een baan te vinden die bij mij en mijn werk ethiek past. Ze hebben letterlijk hun nek uitgestoken voor mij omdat ze in mij geloofde! RS staat voor mij met stip op 1, best recruitment agency in the bussines! Ilse en Diana, bedankt (:

Geplaatst op: 04-01-2017

- Kirsten Busman (Kandidaat)

Ik wil RS Lifestyle Recruitment bedanken voor de superprofessionele manier waarop zij met kandidaten omgaat. De snelle terugkoppeling en de vasthoudendheid vielen mij erg op. De uitstraling en de werkwijze van RS Lifestyle zullen mij altijd bij blijven. Voor internationale vacatures zal ik je zeker aanbevelen. Groeten Johan

Geplaatst op: 30-08-2015

- Johan (kandidaat)

Over de bemiddeling van RS destijds niets dan goeds te melden. Duidelijk, snel, discreet en professioneel. Aardige mensen en door de testen en vragen krijg je voor jezelf ook een goed beeld waar je staat qua interesses, ervaring en toekomstbeeld.

Geplaatst op: 30-08-2015

- Astrid van Noord (kandidaat)