Ervaringen

Lees hier de ervaringen van onze kandidaten.

Wilt u uw ervaringen met RS Lifestyle Recruitment op deze website delen? Klik dan hier.

 



Via dit bericht wil ik Diana bedanken voor de fijne "samenwerking". Het contact was professioneel, zakelijk maar bovenal persoonlijk en warm! Ik zou RS Lifestyle dan ook zeker aanbevelen.

Geplaatst op: 15-01-2018

- Anoniem (Kandidaat)

RS Lifestyle & Recruitment is de juiste partner gebleken voor het vinden van een nieuwe baan. Ik heb de begeleiding & het contact, in het bijzonder met Anique, dan ook als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Ik ben inmiddels een jaar werkzaam bij mijn 'nieuwe' werkgever en ik kan niet anders zeggen dan dat ze mijn competenties & profiel perfect hebben ingeschat bij deze functie.

Geplaatst op: 20-12-2017

- Olivier (Kandidaat)

Onlangs heb ik met Anique een erg leuke kennismakingsgesprek gehad. Op een kundige en prettige, mensgerichte wijze heeft zij door het stellen van de juiste vragen snel mijn profiel helder gekregen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat zij weet wat voor baan echt bij mij past en mij verder kan helpen. Hopelijk zullen wij met gezamenlijke inzet binnekort een passende functie vinden.

Geplaatst op: 30-11-2017

- Anoniem (Kandidaat)

Hierbij wil ik RS Recruitment aan een ieder aanbevelen! Het sourcing team is zo gebalanceerd opgezet dat iedere kandidaat iemand tegenover zich krijgt die kennis heeft van zijn of haar discipline. Dit is echt een must om de te begrijpen wat de perfecte match moet worden. Mijn complimenten!

Geplaatst op: 28-11-2017

- Anoniem (Kandidaat)

Vanuit een massaplatform als LinkedIn tot aan een persoonlijke kennismaking, en dat in een tijdbestek van 1 week. Korte lijntjes, snelle reacties en posiviteit is iets dat ik erg prettig vind, dit heb ik ook overtuigend teruggevonden bij RS Lifestyle.

Geplaatst op: 27-11-2017

- Anoniem (Kandidaat)

Sinds jaar en dag heb ik regelmatig contact met Retail Select en dan voornamelijk met Linda. Wat een fantastisch persoon is zij. Of het nu gaat om een serieuze zoektocht naar een nieuwe uitdaging, bijpraten met een kop koffie of de nodige tips&tricks: Linda maakt altijd even tijd voor me vrij. In 2006 maakte zij de match tussen Tommy Hilfiger en mij, dat was het begin van 8 fantastische jaren die ik bij dit mooie bedrijf door heb gebracht en die mijn professionele leven een enorme boost hebben gegeven. Ik raad het iedereen aan: Ben je op zoek naar die fantastische nieuwe baan of juist die ene perfecte kandidaat? Laat Retail Select de match voor je maken, dat kan niet misgaan!

Geplaatst op: 23-11-2017

- Jordan Maas (Kandidaat)

Vorig jaar verloor ik mijn baan door het toe doen van het faillissement van V&D warenhuis. Omdat ik een enorm werkpaard ben die niet graag stil zit had ik t gevoel dat ik in een gat viel. De recruiters van RS (voornamelijk de lieve Diana en Ilse )hebben niet alleen gezorgd dat ik Mn zelfvertrouwen weer terug kreeg tijdens de sollicitatie gesprekken. Maar ook zo hun best gedaan om een baan te vinden die bij mij en mijn werk ethiek past. Ze hebben letterlijk hun nek uitgestoken voor mij omdat ze in mij geloofde! RS staat voor mij met stip op 1, best recruitment agency in the bussines! Ilse en Diana, bedankt (:

Geplaatst op: 04-01-2017

- Kirsten Busman (Kandidaat)

Ik wil RS Lifestyle Recruitment bedanken voor de superprofessionele manier waarop zij met kandidaten omgaat. De snelle terugkoppeling en de vasthoudendheid vielen mij erg op. De uitstraling en de werkwijze van RS Lifestyle zullen mij altijd bij blijven. Voor internationale vacatures zal ik je zeker aanbevelen. Groeten Johan

Geplaatst op: 30-08-2015

- Johan (kandidaat)

Over de bemiddeling van RS destijds niets dan goeds te melden. Duidelijk, snel, discreet en professioneel. Aardige mensen en door de testen en vragen krijg je voor jezelf ook een goed beeld waar je staat qua interesses, ervaring en toekomstbeeld.

Geplaatst op: 30-08-2015

- Astrid van Noord (kandidaat)